Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Στην όμορφη Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από την Τετάρτη 28/6/17 η αποστολή των δασκάλων Πιερίας για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 20α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ στην Αλεξανδρούπολη από 28/6/ - 2/7/17.



Η αποστολή των δασκάλων Πιερίας κατέλυσε στο παραλιακό ξενοδοχείο PLAZA στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης με όλους τους ποδοσφαιριστές της.

Η ποδοσφαιρική ομάδα των δασκάλων Πιερίας δίνει εδώ και είκοσι (20) χρόνια το παρόν στα γήπεδα της Ελλάδας σ΄ όλα τα πρωταθλήματα σε πολλά φιλικά και τουρνουά.

Η ιδέα ξεκίνησε από μια ομάδα δασκάλων της Πιερίας με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ακούραστο δάσκαλο Πλάτων Χατζησάββα, οι οποίοι εμπνεόμενοι από την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο αλλά και τη διάθεση να προωθήσουν τον αθλητισμό ίδρυσαν την ομάδα των δασκάλων Πιερίας.

Η φιλοσοφία ότι ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος υγιέστατη, οι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι, γυμναστές, ειδικότητες) της Πιερίας με τη συμμετοχή τους βρίσκουν ενδιαφέρον, αποκτούν νέους φίλους – συναδέλφους και γνωρίζουν θαυμάσιες τοποθεσίες της πατρίδας μας, αφού κάθε χρόνο το πρωτάθλημα αλλάζει τόπο.

Στο πρώτο παιχνίδι του τωρινού πρωταθλήματος 2017 η ομάδα των δασκάλων Πιερίας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα των δασκάλων Ξάνθης και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 2 – 2. Τα τέρματα για τους Πιεριείς ο Μέλλιος και ο Βαρβούτης.

Σήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται αργά το απόγευμα με την ομάδα δασκάλων της Κύπρου σ΄ ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι και αύριο με την ομάδα δασκάλων Δράμας. Ευχόμαστε στους δασκάλους μας καλή επιτυχία περνώντας στην τελική φάση.

Με αγάπη και συναδελφικότητα
Βασίλης Τσακιρίδης




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 – 6 – 2017 ΩΡΑ 21:30 μ.μ

Συνάντηση στην «Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου» του Δήμου Αλεξανδρούπολης των υπευθύνων και αρχηγών των αποστολών που λαμβάνουν μέρος στο ποδοσφαιρικό τουρνουά εκ μέρους των διοργανωτών, για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων, (Λεωφ. Δημοκρατίας 306 – Κέντρο). Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα επικαιροποιήσουμε και την πρόταση του συλλόγου των Ιωαννίνων για την ανάληψη της επόμενης διοργάνωσης.

ΠΕΜΠΤΗ 29 – 6 – 2017 ΩΡΑ 21:30 – 22:00 μ.μ

«Κέφι και χορός» Σας περιμένουμε στο κέντρο «ΜΕΓΑΡΟΝ» (περιοχή Αρίστεινο – 10 χμ. από την πόλη της Αλεξ/πολης- ανατολικά προς Φέρες – ώρα 21:30 – 22:00 μ.μ.) για μια αξέχαστη βραδιά. Θα υπάρχει πλούσιο παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα με ζωντανή ορχήστρα, με υπέροχο και άφθονο ποτό. Τιμή πρόσκλησης: 15 ευρώ * (τα 2 ευρώ θα δοθούν για ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Αρίστεινο).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-6-2017 ΩΡΑ 9:30 π.μ.

Επίσκεψη στην «Παναγία Κοσμοσώτειρα στις Φέρες» και στο Σουφλί. Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορείο. Ώρα αναχώρησης 10.00 π.μ. από το Εθνικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς». Επιστροφή το μεσημέρι. ( Δωρεάν)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-6-2017 ΩΡΑ 21:30 μ.μ.

Σας προτείνουμε μια ξεχωριστή βραδιά, στην παραλιακή ταβέρνα «ΧΑΡΑΜΑ» δίπλα στον Ε.Ο.Τ..

Θα διασκεδάσουμε με μουσική, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών μουσικών, και καλό φαγητό ή ποτό – όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει και βραδινό μπάνιο στη θάλασσα, αφού διαθέτει ξαπλώστρες και ντους – επίσης έχει και παιδική χαρά, για όσους έχουν και παιδιά μαζί τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/7/2017

• 09.15-12.00 Προημιτελικοί

• 18.00-20.30 Ημιτελικοί

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/7/2017

• 09.00 Μικρός Τελικός

• 10.30 Μεγάλος Τελικός

• 12.00 Απονομές

* Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να γνωρίζουν και να μας ανακοινώσουν μέχρι την Πέμπτη το πρωί τον αριθμό των ατόμων που επιθυμούν να παραβρεθούν στην χοροεσπερίδα, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την βραδιά.