Ευκαιρίες και προοπτικές για Ελληνικά τρόφιμα και ποτά στις ξένες αγορές. Στις 29-30 Ιουνίου προσφέρεται και πάλι στην Αθήνα από την Ελληνοαμερικανική Ένωση το διήμερο, πρακτικό σεμινάριο Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων.
Το σεμινάριο βασίζεται σε παραδείγματα και πραγματικές περιπτώσεις, και συστηματοποιεί τη γνώση γύρω από τους κανονισμούς και τους μηχανισμούς που οδηγούν την εξαγωγική προσπάθεια σε επιτυχία και κερδοφορία. Από τις υποδομές ως τα εργαλεία, καλύπτονται όλες οι πρακτικές πτυχές της εξαγωγικής διαδικασίας, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις επιτυχημένων εξαγωγών τροφίμων και ποτών. Το σεμινάριο προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα και διαρκεί 10 ώρες.
Συνοπτική θεματολογία
• Η Κατηγορία του Προϊόντος μου & οι Ανάγκες του
• Εύρεση Πελατών
• Γενικές Γραμμές Εξαγωγών
• Συμβόλαια, Διαπραγμάτευση & Ξένες Κουλτούρες
• Διαδικασία Εξαγωγής
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας στα τηλ. 2103680006 ή 2103680911 ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr
Το σεμινάριο βασίζεται σε παραδείγματα και πραγματικές περιπτώσεις, και συστηματοποιεί τη γνώση γύρω από τους κανονισμούς και τους μηχανισμούς που οδηγούν την εξαγωγική προσπάθεια σε επιτυχία και κερδοφορία. Από τις υποδομές ως τα εργαλεία, καλύπτονται όλες οι πρακτικές πτυχές της εξαγωγικής διαδικασίας, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις επιτυχημένων εξαγωγών τροφίμων και ποτών. Το σεμινάριο προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα και διαρκεί 10 ώρες.
Συνοπτική θεματολογία
• Η Κατηγορία του Προϊόντος μου & οι Ανάγκες του
• Εύρεση Πελατών
• Γενικές Γραμμές Εξαγωγών
• Συμβόλαια, Διαπραγμάτευση & Ξένες Κουλτούρες
• Διαδικασία Εξαγωγής
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας στα τηλ. 2103680006 ή 2103680911 ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr