Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΜΕΛΟΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι
Καλείστε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 το πρωί στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, οδός Αγίας Λαύρας 24.

Με θέμα ημερησίας διάταξης :
- Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων και λοιπών Οργάνων

Συνάδελφοι

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό συμβούλιο και λοιπούς Αντιπροσώπους μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση υποψηφιότητας (υπάρχει έντυπο στο Σωματείο μας) και να την υποβάλλουν μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2017, στο γραφείο του Σωματείου μας.

Συνάδελφοι,

Η παρουσία σας κρίνετε απαραίτητη διότι το Σωματείο μας χρειάζεται τη δική σας στήριξη που θα γίνει με την ψήφο σας, θα δώσει τη δυνατότητα στη νέα διοίκηση του Σωματείου μας να συνεχίσει το έργο της για την διεκδίκηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Συνάδελφοι,

Για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα πρέπει να είστε οικονομικά τακτοποιημένοι και να έχετε μαζί σας:

1. την Αστυνομική σας Ταυτότητα ή Διαβατήριο

2. το Βιβλιάριο Ασθενείας του Ι.Κ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο του Σωματείου συνάδελφο Παυλίδη Αντώνιο στο τηλέφωνο 6974 766 464 ή με τον Γενικό Γραμματέα συνάδελφο Θεοδωρίδη Ιωάννη 6977 216 076.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ