Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

15η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη) Καρίτσα Πιερίας

15η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη) Καρίτσα Πιερίας
Για 15η χρονιά πραγματοποιείται στην Καρίτσα Πιερίας η καθιερωμένη Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας ,γνωστή ως Γιορτή του Αγρότη. Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας Πιερίας, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2017...

με συνδιοργανωτές, το Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων και πολιτών της περιοχής.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσκαλούν όσοι εμπλέκονται με την αγροτικοί οικονομία, την εκπαίδευση των αγροτών, την παραγωγή & εμπορία αγροτικών – κτηνοτροφικών εφοδίων, πολλαπλασιαστικού υλικού και εξοπλισμού, παραγωγούς που μεταποιούν ή τυποποιούν, εμπορεύονται αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά ) όσοι δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της οικοτεχνίας να συμμετέχουν στην 15η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη).

Επίσης προσκαλούν πάσης φύσεως τουριστικές, αγροτουριστικές επιχειρήσεις και τουριστικούς φορείς, αγροτικούς, αλιευτικούς, δασικούς, πολιτιστικούς, κοινωφελείς φορείς και οργανισμούς, εταιρίες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, κοινωφελή ιδρύματα, εθελοντικά σχήματα, αθλητικούς, περιβαλλοντικούς και ορειβατικούς φορείς, καθώς και πολίτες μεμονωμένα για την προβολή της δραστηριότητα τους.

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα, επίδειξης, επί τόπου πώλησης (οι έχοντας νόμιμα παραστατικά) στους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και της δυναμικής προώθησης των προϊόντων τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους.

Την έκθεση όπως κάθε χρόνο πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις που αυξάνουν την επισκεψιμότητά της. Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 πολιτιστικά δρώμενα με παρουσίαση, παραδοσιακών χορών και μουσικής από συλλόγους του Δήμου Δίου Ολύμπου και τοπική ορχήστρα. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 ακολουθεί παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά με Κώστα Σαφέτη, Βέρα Χαρά, Αφροδίτη Δάφνη και Πλακιά Παναγιώτη στο κλαρίνο συνοδευόμενοι από την ορχήστρα τους.

Η 15η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη), αποτελεί σημαντικό θεσμό για τους επαγγελματίες του κλάδου και δίνει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία, της αποτελεσματικής προβολής και προώθησης των εξαιρετικών προϊόντων της Πιερικής Γης, της κάλυψης των αναγκών της ανερχόμενης αγροτικής δραστηριότητας, τη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό και τη βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη της υπαίθρου.


Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ως διαφημιζόμενοι στους χώρους της έκθεσης καθώς και τους εκθέτες που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο χώρο με περίπτερο ,να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Σταύρο Χαρέλα στο τηλ.: 6979791982, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): kathariotitadiou_olympou@yahoo.com έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.