Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ
Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Κορινού, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημοτικού Σχολείου Κορινού.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού 2017, που οργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με τίτλο: «Ολύμπια τα εν Δίω», οι μαθητές του Κορινού απόλαυσαν την παράσταση «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου. Την παράσταση ανέβασαν μαθητές - ηθοποιοί του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου, υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτικών του σχολείου τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους συντελεστές της παράστασης –μαθητές και εκπαιδευτικούς- του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου για την άψογη εκτέλεση του έργου, όσο και στα στελέχη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της ΔΙΔΕ Πιερίας, την κα Μυράντα Παππά και την κα Θεοδώρα Τσαχουρίδου, καθώς και στην πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού κα Φωτεινή Καρασερίδου, οι οποίες εξασφάλισαν τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Κορινού να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική πολιτιστική εκδήλωση.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ