Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 το Γυμνάσιο Περίστασης φιλοξένησε τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Αμμοχωρίου Φλώρινας, η οποία έδωσε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου την παράσταση Νεφέλες του Αριστοφάνη.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού ΄΄ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ΄΄ στη θέση της ματαιωθείσας λόγω καιρικών συνθηκών προγραμματισμένης διδακτικής επίσκεψης του Σχολείου στο αρχαίο θέατρο του Δίου και της εκεί παρακολούθησης της παράστασης. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν με τους συνοδούς καθηγητές τους και μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου Αγ. Νικολάου Χαλκιδικής, επίσης συμμετέχοντες ως θεατρικό σχήμα στη διοργάνωση ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ.


H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της ΔΙΔΕ Πιερίας, τις κυρίες Μυράντα Παππά και Θεοδώρα Τσαχουρίδου, τον Υπεύθυνο Υποδοχής των Θεατρικών Αποστολών που συμμετέχουν στα ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ κ. Μιχάλη Φαργκάνη και τον ακούραστο σκηνοθέτη κ. Φουρνιάδη, οι οποίοι είχαν και την πρωτοβουλία της επίσκεψης στο σχολείο. Έτσι, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πτυχές της καθημερινής ζωής της αρχαίας Αθήνας και να απολαύσουν τον πάντα επίκαιρο λόγο του Αριστοφάνη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές του Γυμνασίου Αμμοχωρίου, οι οποίοι υποστήριξαν με επιτυχία το αριστοφανικό έργο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή, όσο και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που καθοδήγησαν με μεράκι και αγάπη τους μαθητές τους στην προσπάθειά τους, ώστε να επιτευχθεί το αξιοζήλευτο αποτέλεσμα, που όλοι θαυμάσαμε.

Μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Αμμοχωρίου, σας ευχαριστούμε πολύ!



Η Διευθύντρια
Κωνσταντίνα Μπέη.