Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Τρέχω για την Κατερίνη (Αικατερίνη)

Τρέχω για την Κατερίνη (Αικατερίνη)
*Του Ανδρέα Καρασαββίδη.

Για άλλη μια χρονιά ο θεσμός πλέον τρέχω για την Κατερίνη (Αικατερίνη) στέφθηκε,με απόλυτη επιτυχία. Περίπου δύο χιλιάδες πολίτες του Νομού,πολίτες από όμορους Νομούς,αλλά και γνωστοί αθλητές,αθλήτριες τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους την Κατερίνη και την εκδήλωση μας.


Όλους αυτούς τους πολίτες,αθλητές που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω έναν-έναν προσωπικά αλλά και όλους μαζί,διότι χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η εκδήλωση.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμο Κατερίνης,την Αντιπεριφέρεια Πιερίας,την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος,και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ» για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη μνεία για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν για να έχει επιτυχία όλη η εκδήλωση, όμως χρειάζεται να δοθεί και στους Ελληνική Αστυνομία-Τροχαία, Δημοτική Αστυνομία,Διασωστική Ομάδα Πιερίας,Ερυθρό Σταυρό,Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας,Σύλλογο Μ.Α.Ο Κατερίνης,Ε.Ο.Σ.Πέτρας-Πιερίας,Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας,Α.Μ.Ο Εξοχής,Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Μακεδονίας-Θράκης,Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Πιερίας- Ημαθίας,Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας,Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Πιερίας,Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας,Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης,Μουσικό Σχολείο Κατερίνης,Πολιτιστικό Σύλλογο Σβορώνου,Σύλλογο Κρητών Πιερίας ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ,Ποντιακό Σύλλογο Πιερίας Παναγία Σουμελά,Ποντιακό Σύλλογο Νεοκαισάρειας ο Πόντος,Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Νεοκαισαρείας ΚΟΤΖΑ-ΑΝΑΣΤΑΣ,Όμιλος Φίλων των Ανθρώπων και των Ζώων Ο ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ,Το ΚΤΕΛ Πιερίας,Εστία Πιερίδων Μουσών,ΣΕΓΑΣ.

Σίγουρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Μ.Μ.Ε ενημέρωσης της Πιερίας και την Ε.Ρ.Τ που κάλυψαν με μεγάλη επιτυχία τον αγώνα.

Τα παιδιά που κάλυψαν με μουσική και ήχο την εκδήλωση.

Και κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΩ από καρδιάς στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ είτε είναι οι εργαζόμενοι στους φορείς του Δήμου,της Αντιπεριφέρειας, είτε είναι οι απλοί πολίτες της Πιερίας,θεωρώ ότι σε αυτούς αξίζουν οι περισσότερες ευχές και ευχαριστίες.

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν αλλά αν πάλι ξέχασα σας ζητώ ταπεινά συγνώμη.

Σας ευχαριστώ όλους

*Ανδρέας Καρασαββίδης
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης