Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας 2018 του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας

Κοπή βασιλόπιτας 2018 του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας
Ο Σύνδεμος Διαίτητων Ποδοσφαίρου Ν. Πιεριας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα την Δευτέρα 22-01-2018 στην κατάμεστη, από εν ενεργεία και μη διαιτητές, αίθουσα του Συνδέσμου καθώς και από πληθώρα καλεσμένων.



Στην έναρξη της εκδήλωσης εγκρίθηκαν από τα μέλη του Συνδέσμου τόσο ο διοικητικός απολογισμός, στοιχεία του οποίου ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, ΛΑΦΑΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, όσο και ο οικονομικός απολογισμός, στοιχεία του οποίου ανέφερε ο Ταμίας του Συνδέσμου ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ Χρήστος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος της κυρίας ΣΚΟΥΦΑ Μπέττυ (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πιερίας), εκπρόσωπος του κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ Κωνσταντίνου (βουλευτής Ν.Δημοκρατίας Ν.Πιερίας), ο εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης και Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ-Δήμου Κατερίνης κ. ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Αλέκος, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Στέφανος.

Σύσσωμο παραβρέθηκε επίσης και το συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Πιερίας, με τον Πρόεδρό του ΤΟΚΑ Αστέριο, όπως και το ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. ΚΟΥΡΤΗ Κωνσταντίνο και όλα τα υπόλοιπα μέλη του.

Παραβρέθηκαν επίσης το σώμα των παρατηρητών αγώνων και δημοσιογράφοι του Νομού μας.

Βραβεύτηκαν οι διαίτητες που προσφάτως σταμάτησαν την ενεργό δράση κ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Παναγιώτης(τέως διαιτητής 2ης Κατηγορίας) και ο κ. ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος(τέως βοηθός 1ης κατηγορίας). Με ιδιαίτερη συγκίνηση τιμήθηκε επίσης ο τέως Εκπαιδευτής Διαιτησίας, ΜΑΒΙΝΗΣ Αργύριος, για την πολυετή προσφορά του στην Πιερική Διαιτησία.

Παρόντες στην εκδήλωση οι αξιολογημένοι διαίτητες και βοήθοι, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Δαμιανός, ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γεώργιος, ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ Ιωάννης, ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ Γεώργιος αλλα και ο κ. ΒΡΕΣΚΑΣ Γεώργιος που πρόσφατα μεταγράφηκε από την ΕΠ.Σ. Ημαθίας.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου παρέθεσε γεύμα σε όλους τους διαιτητές και τους καλεσμένους με ψητά κρέατα και άφθονο κρασί μέσα σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον δείχνοντας για μια ακόμη φορά τις άριστες σχέσεις μεταξύ του Συνδέσμου Διαιτητών και της Ε.Π.Σ.Πιερίας.