Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη κλιμακίου ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας σε δομές υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη κλιμακίου ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας σε δομές υγείας
Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και το Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) επισκέφθηκαν, το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018, στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας, έπειτα από πρωτοβουλία του Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας. Το κλιμάκιο κατέγραψε προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον τομέα της υγείας σε τοπικό επίπεδο.


Επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ενώ συμμετείχαν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Θανάσης Λιακόπουλος, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Πιερία Λευτέρης Κλώνος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, ο υπεύθυνος Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Σταύρος Χριστοφορίδης, ο Αντιπρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. Κώστας Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Βασίλης Καραγιάννης και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου, Γιάννης Παπαργυρίου.


Το κλιμάκιο της Ν.Δ., αρχικά επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κατερίνης (πρώην ΙΚΑ), όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Νίκο Ζαϊρέ για τις υπηρεσίες που παρέχει η συγκεκριμένη δομή, καθώς και για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό, εξοπλισμό, καθώς και σε αναλώσιμα υλικά.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή Ανέστη Μυστρίδη, ο οποίος έθεσε τα προβλήματα υγείας που απασχολούν το Νοσοκομείο, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την έλλειψη ιατρικού προσωπικού σε σημαντικές ειδικότητες.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης τόνισε ότι οι δομές υγείας χρειάζονται την επιπλέον στήριξη του κράτους προκειμένου να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Πιερίας.