Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Κατερίνης – Τοπική Κοινότητα Εξοχής: Πλήρης αποκατάσταση οδοστρώματος το οποίο είχε διαβρωθεί από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου

Στην αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής.



Ειδικότερα, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί από τις πρόσφατες πλημμύρες κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με ασφαλτόστρωση.

«Προτεραιότητά του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και των υπηρεσιών μας είναι να αποκατασταθούν σταδιακά όλα τα οδοστρώματα σε κάθε Δημοτική Ενότητα, τα οποία είχαν φθαρεί είτε από την πάροδο του χρόνου και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες είτε κυρίως από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, που επικράτησαν στον Δήμο μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων, καθώς και των πεζών κατά την διάβασή τους εντός των οικισμών» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος συντονίζει τις παρεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, αντίστοιχες παρεμβάσεις είναι σε εξέλιξη και σε άλλες περιοχές του Δήμου, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γραφείο Τύπου
31-01-2018