Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Διαβούλευση για την Μακεδονία στην Κατερίνη. (Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία)

Διαβούλευση για την Μακεδονία στην Κατερίνη. (Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία)
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες το βράδυ στο πνευματικό κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) η διαβούλευση για την Μακεδονία που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.


Οι διοργανωτές απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο για μαζική προσέλευση στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου 2018.

Ανέλυσαν το θέμα της ονομασίας, την πορεία των διαπραγματεύσεων καθώς και ένα ιστορικό του πως φτάσαμε έως εδώ.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στο κοινό για να μιλήσει και να τοποθετηθεί επί του θέματος της ονομασίας.

Αρνητική εντύπωση έκανε η απουσία "επισήμων" και των βουλευτών της Πιερίας (ο κ. Κουκοδήμος έστειλε επιστολή που αναγνώσθηκε από τους διοργανωτές) , που είχαν προσκληθεί να δώσουν το παρόν τους στην χθεσινή εκδήλωση και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντούρος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιο, παίρνοντας τον λόγο δυο φορές. (Σχετικό βίντεο θα αναρτηθεί σήμερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ")

Επίσης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή" Νίκος Μακρίδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παπαζήσης Τάσσος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο Αργύρης Καρυπίδης εκπροσωπώντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, το μέλος των ΑΝΕΛ Δημήτρης Ζησιμόπουλος, ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Μπέης,και πλήθος κόσμου.


*Σχετικά βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση θα ανέβουν σήμερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".







 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr