Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας η ημερίδα της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Εθνικό Καθηγητή και Διεθνή Κομισάριο ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΝΑΤΖΗ.


Παρόντες ήταν οι περισσότεροι των διαιτητών της Κεντρικής Μακεδονίας .Από τον κ. Τανατζή παρουσιάστηκαν πολλά βίντεο με φάσεις από παιχνίδια , κυρίως τοπικών πρωταθλημάτων , εστιάζοντας κυρίως στους τομείς του Αντιαθλητικού φάουλ και των Ειδικών Καταστάσεων .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Παπαγιαννούλης Αντώνης , ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ Καλότσης Αθανάσιος

, ο ειδ. γραμμ. της ΟΔΚΕ Ελευθεριάδης Παντελής , ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου μας Πόδας Δημήτριος και η “καρδιά της ΕΚΑΣΚΕΜ “ Χατζηχαρίση Μιμή .

Τους καλεσμένους , τους συναδέρφους διαιτητές καθώς και τους επιτυχόντες διαιτητές της Σχολής 2017 , καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταρενίδης Κωνσταντίνος , ο οποίος έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή του συνδέσμου καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 35 χρόνια δράσης .

Με την ολοκλήρωση του μινι σεμιναρίου έλαβε χώρα και η καθιερωμένη κοπή της πίτας για την νέα χρονιά , όπου ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε φέτος να πραγματοποιηθεί παρουσία των συναδέρφων από τους Συνδέσμους Ημαθίας και Κιλκίς , στους προέδρους των οποίων δόθηκε ως αναμνηστικό από μια εικόνα της πολιούχου της πόλης μας Αγ. Αικατερίνης .