Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Με μια όμορφη γιορτή έκλεισε τη χρονιά η ακαδημία του ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ

Χαρά , ενθουσιασμός, παιχνίδι , ευχές , εικόνες μεγάλης παρέας , αλλά και συναισθήματα λύπης για την όμορφη χρονιά που τελείωσε γρήγορα , ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά συναισθήματα που...

πλημμύρισαν όσους βρέθηκαν στην όμορφη γιορτή λήξης που οργάνωσε ο προπονητής της ακαδημίας κ . Βλάγκας για να αποχαιρετήσει τους μικρούς του φίλους αλλά και να ευχαριστήσει τους γονείς για την αμέριστη στήριξη στο έργο του.

Ακολούθησε πολύ παιχνίδι με τους πατεράδες να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους και φυσικά να ηττούνται πανηγυρικά... υπέροχα εδέσματα προσφορά του προπονητή της ομάδος , πολύ κουβέντα για το πριν και το μετά της ακαδημίας και τέλος πολλές ευχές από όλους τους γονείς και τον προπονητή για καλό καλοκαίρι.

Η χρονιά για την ακαδημία της ομάδος χαρακτηρίζεται ως άκρως επιτυχημένη αφού πέτυχε στο μεγαλύτερο μέρος των στόχων που είχε θέσει εξαρχής ενώ σε θέματα οργάνωσης και παρουσίας κέρδισε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια όλων, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς του κ. Βλάγκα αλλά και της άριστης συνεργασίας με τους γονείς.