Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 2ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018.


Οι συναντήσεις και οι εργασίες για την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων, συνεχίζονται πυρετωδώς. Έτσι στα πλαίσια αυτών των συναντήσεων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας Αναστάσιος Μπογιατζής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, υποδέχθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Συλλόγου, την κ. Μαρία Δραγάτση εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ), την πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών ΠΕ Κοζάνης κ. Φωτεινή Καμίτα συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ., καθώς και τον πρόεδρο του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή» κ. Ηλία Αθαναηλίδη, συνοδευόμενο επίσης από μέλη του Δ.Σ.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και πραγματικά ήταν μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με σκοπό την γνωριμία, αλλά και την ενημέρωση, την πορεία και την εξέλιξη των δράσεων που αφορούν την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 30 Ιουνίου Και 1 Ιουλίου. Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την οργάνωση, κατατέθηκαν προτάσεις, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές για τις μελλοντικές δράσεις.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, εκφράζει τη χαρά του για την παρουσία σας στο χώρο μας. Σας ευχαριστούμε επίσης για την αλληλεγγύη και τις πολύτιμες προτάσεις σας.

Ευχόμαστε μια δημιουργική και γόνιμη συνεργασία.

Καλή Αντάμωση στην Κατερίνη!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστάσιος Μπογιατζής Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου