Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ 2Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, συνεχίζοντας τις πολιτισμικές δράσεις του, έχει την χαρά της διοργάνωσης της 2ης Ετήσιας Πανελλήνιας Συνάντησης Μικρασιατικών Συλλόγων του 2018 στην Κατερίνη. Για το λόγο αυτό προετοιμάζει μια σειρά εκδηλώσεων.


Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία για το Σύλλογο μας, να διοργανώνει τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018. Μια μεγάλη γιορτή… μια ευκαιρία γνωριμίας...μια μεγάλη ευκαιρία συνάντησης… μια ευκαιρία προβολής την παράδοσης, των χορών και των τραγουδιών των Μικρασιατών… Μια ευκαιρία να ξαναζωντανέψουν μνήμες από τις αξέχαστες πατρίδες. Η Κατερίνη έτοιμη να πλημμυρίσει από χρώμα και ήχους Μικρασιάτικους.

Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης γιορτής, στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων, στηριζόμαστε στην αμέριστη συμπαράσταση των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας, αλλά και όσων επιθυμούν να σταθούν δίπλα μας, είτε ως εθελοντές, είτε οποιασδήποτε άλλης βοήθειας μπορούν να προσφέρουν.

Κάθε εθελοντής εκτός από τη χαρά της συμμετοχής σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, θα έχει και τα εξής προνόμια: Χορήγηση της μπλούζας της διοργάνωσης. Χορήγηση γεύματος. Μετά τη λήξη της διοργάνωσης γλέντι αφιερωμένο για όλους τους εθελοντές. Τις συμμετοχές μπορείτε να τις δηλώνετε έως 30 Μαΐου στην κ. Όλγα Αργυροπούλου και στο τηλ/νο 6985687854.

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και στηρίζετε τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Μας δίνει μεγάλη χαρά να σας βλέπουμε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε. Συμμετέχοντας σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου, μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει.

Καλώς να ανταμωθούμε!

Με βαθύτατη εκτίμηση

Για το Δ.Σ. Μικρασιατών Πιερίας

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Αναστάσιος Μπογιατζής Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου