Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 9/6/2018)

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στις 10.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στον Μακρύγιαλο Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Κεραυνός Μακρυγιάλου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 9 μαθητές που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ:


1ος: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
(Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


2η: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
(Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

3ος: ΨΑΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
(Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)


4η: ΨΑΡΡΑ ΖΩΗ
(Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Κεραυνός Μακρυγιάλου όπου μετά το τέλος των αγώνων του τουρνουά έδωσαν κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, αναψυκτικά και γλυκίσματα σε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.