Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η τελευταία ευκαιρία της Νέας Δημοκρατίας…

Η απομάκρυνση της ΝΔ από τους παραδοσιακά «δεξιούς» ψηφοφόρους της τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένη και αποτυπώνεται δημοσκοπικά. Οι «θολές» θέσεις της ΝΔ για κρίσιμα θέματα και νομοσχέδια απομάκρυνε αρκετό κόσμο από τις τάξεις της.

Να μην τις αναφέρουμε τώρα…

Η τακτική των τελευταίων χρόνων «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» μόνο κακό έκανε στην παράταξη της ΝΔ και συρρίκνωσε την δύναμη και την επιρροή της.

Η κοινωνία θέλει να δει και να ακούσει ξεκάθαρες θέσεις για τα προβλήματα της και κυρίως για τα εθνικά θέματα.

Τα «ναι μεν, αλλά…» δεν περνάνε άλλο στην κοινωνία.

Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων δίνει την τελευταία ευκαιρία στην ΝΔ να επανορθώσει για τα λάθη του παρελθόντος. Να αποδείξει ότι είναι κοντά στον λαό και ότι παραμένει ένα κόμμα που σέβεται τις παραδοσιακές αξίες της κοινωνίας μας, την πίστη στην οικογένεια, την θρησκεία και τα ιδανικά του Έλληνα και της Ελληνίδας.

Ένα απλό όχι δεν φτάνει…

Η ΝΔ πρέπει να καλέσει τον ελληνικό λαό σε γενικό ξεσηκωμό!

Και πρέπει να πρωτοστατήσει ώστε να καταργηθεί η απαράδεκτη συμφωνία για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Με πράξεις και όχι μόνο με λόγια…

Και μια πράξη που μπορεί να έχει «αντίκρυσμα» και αποδοχή στην ελληνική κοινωνία και μπορεί να αποκαταστήσει της σχέση της με αυτήν είναι η παραίτηση όλης της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το αξίωμα του βουλευτή για το θέμα της Μακεδονίας μας.

Αν δεν το πράξει τώρα που η Πατρίδα και η Μακεδονία μας το χρειάζεται πότε θα το κάνει;

Είναι η τελευταία ευκαιρία της, θα τολμήσει η ΝΔ να κάνει αυτό που πρέπει, αυτό που θέλει και ζητά η κοινωνία;