Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ 84οΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Με τον καλύτερο τρόπο για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του 84ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Παίδων- Κορασίδων και Επίδειξης ΑμεΑ στα Ιωάννινα.

Με όλους σχεδόν τους αθλητές του να έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Πιο αναλυτικά:

Στο τελικό της τετρακώπου άνευ (4-) Κορασίδων προκρίθηκαν και τα δύο πληρώματα του Ν.Ο.ΚΑΤ, με πρώτο πλήρωμα τις Χατσησαββίδου Δήμητρα-Κοκκινοπλίτου Χριστίνα- Μαρέτη Βασιλική-Καρυπίδου Βασιλική και δεύτερο πλήρωμα τις Κωστοπούλου Ελευθερία-Κωνσταντινίδου Μάρθα-Κουσίδου Άννα και Τσιτσίρα Ιωάννα.

. Η Κούρτη Κατερίνα τερμάτισε πρώτη στην σειρά της στο Σκιφ (1Χ) Κορασίδων και προκρίθηκε απευθείας στον αυριανό ημιτελικό του αγωνίσματος.

Οι Κάρκα Αλκμήνη και Ζιώγα Θεοφανία προκρίθηκαν στη δωδεκάδα και αγωνίζονται στον αυριανό ημιτελικό του διπλού σκιφ (2Χ) Κορασίδων, ενώ η Σαλμανλή Παναγιώτα που αγωνίστηκε στο σκιφ κορασίδων τερματίζοντας στην 5η θέση του επαναληπτικού δεν πέρασε στην δωδεκάδα του αγωνίσματός της.

Πολύ καλή κρίνεται η πρώτη μέρα για τους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ που μαζί με τα πληρώματα της τετρακώπου με πηδαλιούχο παίδων (4+) και χωρίς πηδαλιούχο παίδων (4-) ρίχνονται στην μάχη των αυριανών τελικών.

Καλή επιτυχία σε όλους.