Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ο Γιάννης Πάριος στην Κατερίνη με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης. (Πληροφορίες για δωρεάν προσκλήσεις)

Ο Γιάννης Πάριος στην Κατερίνη με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης και του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου.


*Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα δώσει σε 4 αναγνώστες-τριες ισάριθμες προσκλήσεις - προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης.

- Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" επέλεξε τις προσκλήσεις να τις κληρώσει σε άνεργους ή πολύτεκνους συμπολίτες μας ώστε να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την συναυλία.

Δεν χρειάζεται ούτε να έχετε λογαριασμό στο facebook, ούτε να κάνετε κοινοποιήσεις, like και να μας διαφημίσετε πουθενά...


Απλά θα μας στείλετε ένα email στο pierikialithia@gmail.com με τα στοιχεία σας.



-------------------------------------------------------------------------------------
*Μπορείτε από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 να μας στέλνετε email με το ονοματεπώνυμο σας και με την ένδειξη: "Για την συναυλία του Γιάννη Πάριου στην Κατερίνη".
-------------------------------------------------------------------------------------



*Παρακαλούμε μόνο άνεργοι και πολύτεκνοι να στείλουν email για την συναυλία.

*Δεν χρειάζεται να στείλετε κανένα αποδεικτικό της ιδιότητας σας ως άνεργοι ή πολύτεκνοι, έχουμε εμπιστοσύνη στην ειλικρίνεια σας.

*Την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 θα σας ενημερώσουμε με email αν είστε οι τυχεροί της κλήρωσης και τον τρόπο που θα παραλάβετε τις προσκλήσεις.