Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΣΟΥΝΗ ΠΝ

Στην ιδιαίτερα φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΓΕΝ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ», συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. 


Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν εκτός από τις τρέχουσες εξελίξεις, η έντονη κοινωνική προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού σε ποικίλους τομείς στην ελληνική επικράτεια. Ο Αρχηγός ΓΕΝ αναφέρθηκε στην κοινωνική προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού στους τομείς της υγείας, τόσο με τη μεταφορά ασθενών, την αιμοδοσία αλλά και με την εκπόνηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής, καθώς και του πολιτισμού με ποικίλες υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις.


Συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Δ. Πασχάλη για την ανθρωπιστική κοινωφελή του δράση με στόχο την ανακούφιση των ανθρώπων που πάσχουν, αλλά και τη συνεισφορά του στη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, αποδίδοντάς του «τιμής ένεκεν» αντίγραφο του θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασχάλης ευχαρίστησε τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ν. Τσούνη και δήλωσε πραγματικά υπερήφανος ως Έλληνας για το Πολεμικό Ναυτικό και την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευσή του, αλλά και για την υποδειγματική κοινωνική προσφορά του. «Η πρόθεση για εκπόνηση από κοινού δράσεων του Ιδρύματος ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στους τομείς της υγείας και του πολιτισμού, θα αποτελέσει εφαλτήριο κοινωνικής προσφοράς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δ.Πασχάλης.