Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σκοπιανός πρωθυπουργός: "Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο εκτός από τη δική μας"

Αυτό κατάφερε η κυβέρνηση με την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών, να βγαίνουν οι σκοπιανοί και να δηλώνουν ότι "δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο εκτός από την δική τους".


Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τις... "περήφανες" διαπραγματεύσεις της ερήμην του ελληνικού λαού κατάφερε να δώσει στους σκοπιανούς ότι ήθελαν και ακόμη περισσότερα.

Μέρα με την μέρα οι δηλώσεις σκοπιανών αξιωματούχων προκαλούν το κοινό αίσθημα και την ελληνική κοινωνία με προκλητικές διαπιστώσεις ότι αυτοί είναι οι Μακεδόνες και στον κόσμο άλλος κανένας!

Το "κακό" που έκανε η ελληνική κυβέρνηση είναι μεγάλο και οι επιπτώσεις αρχίζουν και φαίνονται σιγά σιγά για την χώρα μας.

Και σκεφτείτε ότι η "συμφωνία" δεν έχει ακόμα επικυρωθεί, φαντάζεστε μετά την επικύρωση της ποιος θα κρατάει τους σκοπιανούς από το να μην κάνουν παρόμοιες δηλώσεις;


Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζάεφ στο σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ

"Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο εκτός από τη δική μας. Το βόρειο μέρος της Ελλάδας, είναι Ελλάδα, το δυτικό μέρος της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αλλά αυτή είναι η δική μας Μακεδονία και δεν μπορεί να υπάρξει άλλη στον κόσμο".