Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πλούσιο σε αγώνες είναι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου για τα τμήματα βόλεϊ του Πιερικού.


Η ομάδα των Ανδρών που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, που αποτελεί και την υψηλότερη από ομάδες του Νομού σε όλα τα αθλήματα, αντιμετωπίζει στο γυμναστήριο Τ9 του Σιδηροδρομικού σταθμού το Σάββατο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, την ομάδα των Σερρών. Είναι ένα παιχνίδι που οι Άντρες του Πιερικού πρέπει να κερδίσουν με καθαρό σκορ, και να πάρουν το τρίποντο. Αναμένονται οι επιστροφές όλων των παικτών που απουσίαζαν μέχρι τώρα, οπότε η ομάδα θα παρουσιαστεί πλήρης.

Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού – Αρχελάου καλεί όλο τον κόσμο της Κατερίνης στο γυμναστήριο Τ9 για να ενισχύσει την προσπάθεια των ανδρών και να δει από κοντά τα αποτελέσματα της ενίσχυσης των δυο ιστορικότερων ομάδων του Νομού.

Η ομάδα των Παίδων αγωνίζεται το Σάββατο μέσα στο Αιγίνιο με την τοπική Νίκη, και ετοιμάζεται εντατικά γι'αυτό το παιχνίδι.

Η ομάδα των Κορασίδων αγωνίζεται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου μέσα στην Βέροια με την ομάδα του Ποσειδώνα, στο ντέρμπι της Αγωνιστικής. Οι παίκτριες του Πιερικού δουλεύουν πολύ πειθαρχημένα στις προπονήσεις, για να παρουσιαστούν πανέτοιμες και να κερδίσουν.