Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν ως Διασώστες από το Σ.Ε.Θ.Ε.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται από την Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα Διοίκησης της Αεροπορικής Εκπαίδευσης το «Σ.Ε.Θ.Ε.».

Πρόκειται για το «Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης», το οποίο έχει ως στόχο την παροχή θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης πάνω στη Θαλάσσια Επιβίωση και Διάσωση.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας πρόσφατα πρόσθεσε στη λίστα των εκπαιδευμένων μελών της πάνω στη Θαλάσσια Επιβίωση και Διάσωση ακόμη δύο νέα μέλη, την κ. Νικολοπούλου Θεοπίστη και τον κ. Φαχουρίδη Πέτρο.

Αξίζει να επισημανθεί πως τη συγκεκριμένη εκπαίδευση έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει με επιτυχία και οι: Γκοργκότζη Δέσποινα, Γιαννούλη Διονυσία, Παπαζιός Αναστάσιος, Τζιότζιου Μαρίνα, Κατσίκας Νικόλαος και Φουνδούκα Λήδα. Πλέον, η ομάδα μας διαθέτει οκτώ (8) ενεργούς και πιστοποιημένους διασώστες και διασώστριες από το Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα μέλη της, και τους εύχεται πάντα επιτυχίες!