Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ο «έλεγχος» των «ξενιτεμένων» του Πιερικού Αρχέλαου

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.


Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε ένα επιθετικό ριμπάουντ σε 3’ 46” συμμετοχής στην επικράτηση της ΑΕΚ επί της Κύμης με 67-78 σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Basket League.


Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης σημείωσε έξι πόντους στην νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας με 81-60 κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική.

Συμμετοχή είχε ο Αναστάσης Πρισκομάτης στην εντός έδρας νίκη του Παπάγου επί του Παγκρατίου με 99-91 για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεκαεννέα πόντους με δύο τρίποντα σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στην ήττα του Ερμή Λαγκαδά με 77-80 από το Ανατόλια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από το Αγρίνιο με 55-82 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε οκτώ πόντους.

Συμμετοχή είχε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί της Ακράτας με 78-72, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η ΜΕΝΤ νίκησε την Μακαμπή με 86-76 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να έχει συμμετοχή.