Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Να ξαναπάει σχολείο...


Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης είπε να στείλει ένα επίκαιρο μήνυμα στους... ρατσιστές!

Μόνο που τα έκανε λίγο μαντάρα...









Τι έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter:


"Αφιερωμένο στους πάσης φύσεως ρατσιστές και επίκαιρο: Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!"




Κάποιος θα πρέπει να πει στον αξιότιμο ευρωβουλευτή ότι :


1. Οι γονείς του Ιησού δεν ήταν πρόσφυγες, αλλά οικογένεια Ιουδαίων που είχαν πάει να απογραφούν. Έπρεπε να πάνε από την Ναζαρέτ στην Βηθλεέμ για να απογραφούν!

2. Τον Ιησού δεν καταδίωξαν οι Ρωμαίοι κατακτητές, ούτε έφυγε για να κρυφτεί από αυτούς, αλλά από τον Εβραίο Ηρώδη.

3. Η φυγή στην Αίγυπτο, ήταν μια ενέργεια αποφυγής της προσωπικής δίωξης και θανάτωσης του Άγιου βρέφους και όχι μέρος μιας γενικότερης προσφυγικής κίνησης Εβραίων.

4. Οι Άραβες τι σχέση έχουν;


➤ Φαίνεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα που διδάσκονταν το μάθημα θρησκευτικών στο σχολείο απουσίαζε...


Επίσης αν πήγαινε στην εκκλησία θα άκουγε κάποια στιγμή το κατά Λουκάν Ευαγγέλιο και συγκεκριμένα το (2.1)... "Ἐγένετο δὲ ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ἐξῆλθε δόγμα παρὰ Καίσαρος Αὐγούστου ἀπογράφεσθαι πᾶσαν τὴν οἰκουμένην. Κατά τας ημέρας εκείνας, μετά την γέννησιν του Ιωάννου, εξεδόθη ένα διάταγμα από τον Αύγουστον Καίσαρα, να γίνη απογραφή όλων των κατοίκων του κόσμου, που ευρίσκετο υπό την κυριαρχίαν της Ρωμης..."


- Είναι κρίμα ευρωβουλευτής να μην γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του βασικά σημεία της θρησκείας μας, αλλά και της ιστορίας και της γεωγραφίας...

- Και τέλος, ατυχέστατο παράδειγμα η χρησιμοποίηση του ονόματος του Ιησού για θέματα πολιτικής...