Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Μουσικοφίλων Πιερίας ''Πέτρος ο Πελοποννήσιος''.

Στο φιλόξενο χώρο του 18ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης μικροί και μεγάλοι έπαιξαν και τραγούδησαν γνωστά και άγνωστα παραδοσιακά ελληνικά κάλαντα και τραγούδια του Δωδεκαημέρου. Συμμετείχαν η παιδική χορωδία και η χορωδία των ενηλίκων του Συλλόγου μας, ενώ έπαιξαν βιολί, κανονάκι, πολίτικο λαούτο και κρουστά όλοι οι μαθητές των οργάνων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτου μας κ.κ. Γεωργίου, ο π. Ανδρέας Λαζαρίδης και πολλοί γονείς και φίλοι του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τόσο το Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση της σχολικής αίθουσας όσο και το Σύλλογο διδασκόντων του 18ου δημοτικού σχολείου και προσωπικά τον κ. Χρήστο Βιδάκη για την διαρκή βοήθεια και υποστήριξη στην προσπάθειά μας. Ακόμη ευχαριστούμε τους Γιώργο και Δημήτρη Μπεϊνά για την επιμέλεια του ήχου και για μια ακόμη φορά τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος για την ευγενική παραχώρηση των βάθρων για τις χορωδίες μας.


Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους

Με εκτίμηση 
το Δ.Σ.