Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ : "Χρειάζεται προσπάθεια απ' όλους για το καλό του ποδοσφαίρου".


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας μετά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα ομάδων που "φωνάζουν" για τις διαιτησίες των μελών μας στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πιερίας έχουμε να σας απαντήσουμε με όλο το σεβασμό προς τους κόπους σας...

(που μπορείτε να κρατάτε ομάδες την σημερινή, δύσκολη οικονομικά, εποχή) και να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε άνθρωποι και τα όποια λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται, είναι δικά μας και δεν τα αποποιούμαστε.

Καλύτερος διαιτητής είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη.

Αλάνθαστος κανείς.

Δεν υπάρχει.

Ούτε και με VAR. 


Επειδή όμως δεν γνωρίζετε να σας γνωστοποιήσουμε εμείς ότι τα τελευταία δυο χρόνια λαμβάνει χώρα μια μεγάλη ανανέωση στο χώρο της διαιτησίας με αποτέλεσμα να παίζουν νεαροί διαιτητές της τελευταίας και της προτελευταίας σχολής διαιτησίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων.

Η προσπάθεια για ομαλή πρόσμιξη των νέων με τους λίγους παλιούς διαιτητές που απέμειναν είναι σε καλό δρόμο, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για εμάς.

Επανειλημμένα φωνάξαμε και πέρυσι και φέτος στις αρχές της ποδοσφαιρικής περιόδου ότι απομείναμε λίγοι και οριακά θα βγαίνουν τα πρωταθλήματα και να βοηθήσουν όσοι μπορούν, ακόμη και οι ομάδες, με προτάσεις ή με νέους-νέες που να έρθουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα των σχολών διαιτησίας.


Καμία πρόταση.

Κανείς δεν συγκινήθηκε.

Το ποδόσφαιρο μας θέλει όλους μαζί.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μας θέλει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Καμία ρήξη με καμία ομάδα δεν επιθυμούμε.


Μόλις δέκα νέα παιδιά βγήκαν από την τελευταία σχολή διαιτησίας (Φεβρουάριος 2018) και αυτά τα παιδιά παίζουν ήδη στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτά τα παιδιά (γιατί πρόκειται για νεαρούς διαιτητές - άρα μιλάμε για παιδιά ακόμα) δεν έχουν ακόμη εμπειρία αλλά προσπαθούν.

Η στήριξη μας σε όλους τους διαιτητές μας είναι δεδομένη.

Όλοι οι διαιτητές μας προσπαθούν για το καλύτερο.

Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που ζούμε, όλοι μαζί συνυπάρχουμε.

Ούτε εσείς χωρίς διαιτητές άλλα ούτε κι εμείς χωρίς τις ομάδες σας.

Βοηθήστε λοιπόν κι εσείς τώρα για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αύριο.

Αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μπορούμε.

Εκ του Δ.Σ