Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ"

Επιστολή έστειλε στην εφημερίδα "ΑΥΓΗ" ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης με την οποία ζητά να διορθώσει η εφημερίδα την ανάρτηση της με την οποία των κατέταξε στους υποψήφιους Δημάρχους που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Η επιστολή του κ. Νταντάμη:





ΠΡΟΣ :
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΥΓΗ»
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κα ΗΛ. ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ
Κατερίνη, 3 Ιανουαρίου 2019

Αξιότιμε κ. Διευθυντά,
Αξιότιμε κ. Αρχισυντάκτη,
Αξιότιμη κα Βισκαδουράκη,

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της ορθής ενημέρωσης των αναγνωστών σας, αναφορικά με το δημοσίευμά σας στις 2 Ιανουαρίου με τίτλο «Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου», όπου συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους «νέους επικεφαλής που έχουν εκλέξει οι δημοτικές παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ», θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής:

1. Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης δεν διεκδικώ τη στήριξη ή το χρίσμα παρατάξεων. Επιθυμώ όμως το σεβασμό όλων των κομμάτων και παρατάξεων γιατί είμαστε εκφραστές του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας.


2. Ο συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος, ακομμάτιστος και πολυσυλλεκτικός. Όπως ανέφερα και στην πρώτη συνέντευξη τύπου που έδωσα στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στις 14 Μαρτίου του 2018, για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου: «Ο Δημοτικός συνδυασμός του οποίου θα ηγηθώ στις επόμενες εκλογές μπορεί να είναι ανεξάρτητος και ακομμάτιστος, δεν είναι όμως «άχρωμος» και απολίτικος. Συγκροτείται από προσωπικότητες με ιδιαίτερες επιδόσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην κοινωνική δράση, στους εργασιακούς χώρους, στις επιχειρήσεις, στις επιστήμες, στις τέχνες και στα γράμματα».


3. Είμαστε ένας συνδυασμός νίκης που έχει υποψηφιότητες από διάφορα κόμματα, επαγγέλματα και πολιτισμικές καταβολές. Αποτελούμε μια δυναμική ομάδα που έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να συνθέτει απόψεις και να συνεργάζεται με στόχο να πετύχει την ΑΝΑΝΕΩΣΗ στον Δήμο Κατερίνης.


Παρακαλώ να προχωρήσετε στην άμεση διόρθωση της ανακριβούς αυτής είδησης με τη δημοσίευση της παρούσας επιστολής στο έντυπο και ηλεκτρονικό σας μέσο.


Γεώργιος Δ. Νταντάμης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ