Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Μαγνησιακός - Πιερίδες Μούσες 1-4

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με τέσσερα γκολ και πολλές ευκαιρίες νίκησαν την παγωνιά της «Ωκεανίδας» και τον Μαγνησιακό.

Στην κορύφωση της τελευταίας καιρικής λαίλαπας «Ωκεανίς» το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου 2019, η ομάδα των Πιερίδων Μουσών είχε να αντιμετωπίσει τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τον παγωμένο αέρα, το χιονόνερο και το τσουχτερό κρύο και την ομάδα του Μαγνησιακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι μαχήτριες των Μουσών όμως στα δύσκολα δείχνουν τις δυνατότητές τους. Έσφιξαν τα δόντια τους, φόρεσαν το πείσμα και την αντοχή τους που σε συνδυασμό με την επιμονή και την τεχνική και το ταλέντο τους κατάφεραν να «ζεστάνουν» από νωρίς την ελπίδα της νίκης και μαζί και τον πάγκο της Ομάδας, αλλά και τους συνοδούς και φιλάθλους της ομάδας που αψήφησαν το κρύο και ήταν στο γήπεδο.

Το πρώτο γκολ ήλθε νωρίς, μόλις στ 6’ λεπτό από την Κατερινοπούλου η οποία, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Μαγνησιακού, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η Βίσμπα εκτελώντας φάουλ από ευνοϊκή θέση «έγραψε» το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες για τις Πιερίδες Μούσες παρά την προσπάθεια του Μαγνησιακού να «μπει» στο παιχνίδι.

Στο 69’ ήταν η σειρά της Συμεωνίδου να ανεβάσει το σκορ στο 0-3 στοχεύοντας με κεφαλιά τα δίχτυα, ενώ 5 λεπτά αργότερα η Γκούτζα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 0-4.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μαγνησιακού στο 77’ μείωσε σε 1-4 ενώ στο 81’ η Πιερίδες Μούσες έχασαν πέναλτι με την Βίσμπα.

Στο δυνατό και κρίσιμο αυτό παιχνίδι έπαιξαν:

Μουτάφη, Συμεωνίδου, Γκαβανούδη, Βούλγαρη, Τζιουμερκά, Κατερινοπούλου, Κατσιμπούρα, Βίσμπα, Μαυρομμάτη, Γκούτζα, Μετενίδου.