Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0 - ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ένα σετ μακρυά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκονται οι παμπαίδες του Πιερικού, καθώς επικράτησαν και της ομάδας των Γρεβενών με 3-0 σετ πάρα πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Οι μικροί σε ηλικία παίκτες του Πιερικού δείχνουν και αυτοί με την σειρά τους ότι η υποδομή του Πιερικού λειτουργεί άριστα και πως σιγά σιγά θα είναι έτοιμοι για να οδηγήσουν τον Πιερικό σε ψηλότερες διακρίσεις. Η αντρική ομάδα ήδη αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, εκπροσωπώντας επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης και όχι μόνο.

Και στα 3 σετ οι παίκτες του Πιερικού έπαιρναν από νωρίς μεγάλη διαφορά στο σκορ, γεγονός που οδηγούσε στην εύκολη επικράτηση. Έτσι τα αγόρια του Πιερικού πέτυχαν άλλη μια νίκη με 3-0 σετ και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ολόκληρης της Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ.) χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ μέχρι τώρα.

Ο Κώστας Σαρρής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, παρά το πολύ μικρό της ηλικίας τους. 

(25-8, 25-4,25-9) 

Σύνθεση: Παπανικολάου, Τασχουνίδης, Κρομύδας Στ., Κρομύδας Λ., Χρυσικός, Κωνσταντινίδης, Κιναλής, Μαϊμάρης Δ., Μαϊμάρης Γ.


Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.