Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ : Αποτελέσματα γυναικών και παγκορασίδων.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3



Οικογενειακό διπλό είχαμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΄Β Εθνικής Γυναικών, αφού λόγω των ένωσης των δυο ισχυρότερων και ιστορικότερων ομάδων του Νομού, αγωνίστηκαν μεταξύ τους οι ομάδες του Πιερικού και του Αρχελάου. Σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο τα κορίτσια και των δυο ομάδων πρόσφεραν θέαμα, έδειξαν την ισχύ της ένωσης, καθώς 28 κορίτσια αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι. Ο Πιερικός – Αρχέλαος είναι η μοναδική ομάδα που κατεβαίνει με 2 γυναικείες ομάδες στην ΄Β Εθνική κατηγορία δείχνοντας την δυναμική του τμήματος, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Ο μεγάλος αριθμός κοριτσιών δείχνει την προτίμηση του κόσμου στο τμήμα βόλεϊ. Η οργάνωση του τμήματος βόλεϊ τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο σε όλους τους τομείς, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πρότυπη οργάνωση σε όλους τους τομείς έχει προκαλέσει τον θαυμασμό όλων όσων ασχολούνται με το βόλεϊ, και όχι μόνο.


--------------------------------------


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
16 ΣΤΙΣ 16 ΝΙΚΕΣ!!! 48-0 ΣΕΤ!!! 48 ΒΑΘΜΟΙ!!!
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(9-25, 3-25, 8-25)




Το απόλυτο πέτυχαν οι εκπληκτικές παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς στον τελευταίο αγώνα κέρδισαν και την ομάδα του Βαφύρα πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το σκορ, πετυχαίνοντας την 16η νίκη σε 16 αγώνες και 48-0 σετ και το μέγιστο των βαθμών..48!! Τα φανταστικά κορίτσια του Πιερικού έδειξαν σε όλο το πρωτάθλημα ότι δεν έχουν αντίπαλο, ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες. Τα αποτελέσματα που έφεραν και το εκπληκτικό ρεκόρ που πέτυχαν δείχνουν την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα, καθώς τα κορίτσια του Πιερικού ξεχωρίζουν για την άρτια τεχνική και τακτική τους κατάρτιση.

Η ομάδα του Πιερικού είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια αρκετές αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που έχει από τις άλλες ομάδες. Οι παίκτριες του Πιερικού στο παιχνίδι με τον Βαφύρα, όπως δείχνει και το σκορ, δεν συνάντησαν καμία αντίσταση και κέρδισαν εύκολα και τα τρια σετ, τερματίζοντας στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Η υπεροπλία των κοριτσιών του Πιερικού δείχνει το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ και αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για όποιον θέλει να στείλει το παιδί του στο βόλεϊ, μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος από τους ειδικούς, αλλά και για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

Σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπέτρου, Παναπακίδου, Στρίμπα, Χατζηευστρατιάδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Ζεϊμπέκη, Μαυρίδου, Αντωνοπούλου.


Η βαθμολογία :

α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
48-0
48
2
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
37-16
35
3
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
33-19
28
4
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
30-28
23
5
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
23-27
21
6
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
24-31
16
7
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2
22-36
14
8
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2
10-40
6
9
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
10-39
4

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ