Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Νίκος Παντελιάδης: Μήνυμα στην απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης για τις ανεμογεννήτριες στα Πιέρια Όρη.

Το μέλος της "Επιτροπής αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στα Πιερία Όρη", Νίκος Παντελιάδης μέσα από την εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, έστειλε το εξής μήνυμα στην νυν διοίκηση του Δήμου Κατερίνης για το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη:


"Θέλουμε να στείλουμε παντού ένα μήνυμα ότι το θέμα θα είναι κάθε ημέρα στην επικαιρότητα. Στην απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης στέλνουμε το μήνυμα : Να μην κάνετε καμία κίνηση πάνω στα Πιέρια, θα βρείτε όλους τους Μηλιώτες και τους Πιεριείς απέναντι σας"

Επίσης ο κ. Παντελιάδης (μέλος της "Επιτροπής αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη", Αντιπρόεδρος της "Πρωτοβουλίας για τον ποταμό Πέλεκα") επισήμανε ότι το θέμα των ανεμογεννητριών κόστισε πολιτικά στην νυν διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.


*Ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Νίκου Παντελιάδη, που εκτός των ανεμογεννητριών αναφέρθηκε στον Ποταμό Λεύκο (Πέλεκα) και τον Περιφερειακό δρόμο Κατερίνης, μπορείτε να την ακούσετε αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".