Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΒΟΛΕΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Ταξίδι με θετικό τερματισμό.

Για μια ακόμη χρονιά το βόλει του Πιερικού τίμησε το άθλημα και εκπροσώπησε επάξια το σύλλογο και την Κατερίνη στα πρωταθλήματα όπου συμμετείχαν όλα τα τμήματα.


Οι Παγκορασίδες του συλλόγου σε σύνολο είκοσι δυο αγώνων κατέκτησαν αήττητες και χάνοντας μόνο ένα σετ το πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας. Ακολούθως συμμετείχαν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Κατσάνειο γυμναστήριο Θεσσαλονίκης κατακτώντας τη δεύτερη θέση, με δυο νίκες επί της Φιλιππιάδας και της Ιτέας και μια ήττα από τον πρωταθλητή Θεσσαλονίκης Περσέα. Ήταν η μοναδική ήττα από την αρχή της σεζόν που όμως στάθηκε καθοριστική καθώς στέρησε από την ομάδα μας την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες της Ελλάδας.

Κάθε ταξίδι στη ζωή, κάθε προσπάθεια, κάθε αγώνας έχει τις δυσκολίες, τα ανυπέρβλητα εμπόδια, τους αστάθμητους παράγοντες, τα λάθη, τις παραλείψεις, τις χαρές και τις λύπες. Το ταξίδι των Παγκορασίδων του Πιερικού είχε θετική αποτίμηση. Παρακολουθώντας το τμήμα βόλει τα τελευταία δέκα χρόνια και τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων συγκριτικά με τον πρώτο της ημιτελικής φάσης, οι Παγκορασίδες μας είναι νικήτριες στην καρδιά και τον νου όλων όσων βίωσαν από κοντά τον μόχθο και την σκληρή τους προσπάθεια.

Αξίζουν τα εύσημα στον προπονητή της ομάδας, στους συνεργάτες, στις αθλήτριες, στους γονείς, στους λίγους, αφανείς, ρομαντικούς και ηρωικούς φιλάθλους.

Ένα άθλημα που απομονώνει τη βία, τις παρεκτροπές και καλλιεργεί σώμα και πνεύμα αξίζει την στήριξη και συνδρομή όλων των τοπικών φορέων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους.

Με σεβασμό στο σύλλογο


Γιάννης Τσαπουρνιώτης