Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ, υποψήφια βουλευτής Πιερίας της ΝΔ. H ΠΙΕΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - 7 Ιουλίου 2019: αρχή για επιστροφή στην κανονικότητα

«Στην πορεία προς τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ένας είναι ο στόχος.


Η θετική επιλογή των πολιτών. Το ξεδίπλωμα του προγράμματος της ΝΔ και η θετική επιλογή στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη διακυβέρνηση της χώρας. Είναι μία αρχή για επιστροφή στην κανονικότητα.

Η βαριά φορολογία, η έλλειψη ασφάλειας, η απαξία της παιδείας, οι δεσμεύσεις της χώρας, τα εθνικά θέματα κυριάρχησαν στην κρίση των πολιτών. Η διακυβέρνηση του Σύριζα και οι επιλογές του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, απορρίφτηκαν πρόσφατα με τον πιο ηχηρό τρόπο. Σε λίγες ημέρες οι πολίτες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας και το μέλλον των παιδιών τους, αυτών που κατά εκατοντάδες χιλιάδες πήραν τον δρόμο της ξενιτιάς απογοητευμένοι από το ρουσφετολογικό κράτος που με τόση αυθάδεια έστησε η πρώτη φορά αριστερά.

Είναι η αυτοδυναμία αυτοσκοπός; Όχι. Είναι μονόδρομος.

Μόνο μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τα συσσωρευμένα προβλήματα.

Το παλιό, το φθαρμένο, αυτό που απέρριψαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές ανήκει στο γκρίζο παρελθόν. Το γκρίζο παρελθόν, που κανείς πλέον δεν θέλει να γνωρίζει και να θυμάται.


Μια Φωτεινή Ελλάδα είναι μπροστά μας!

Μία νέα αρχή! Αυτήν και διαλέγουμε! Όλοι μαζί οι Έλληνες! 



ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ 
Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών 
Υποψήφια βουλευτής Πιερίας της ΝΔ 
Η ΠΙΕΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ