Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

➤ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ανακοινώθηκαν και επίσημα κάποια από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας

Με γερές δόσεις Γ΄ εθνικής κατηγορίας αλλά και ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας με ποικιλία όσον αφορά το γεωγραφικό εύρος των αντιπάλων καταρτίστηκε το πρόγραμμα αγώνων φιλικών προετοιμασίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες φιλικές αναμετρήσεις τόσο εντός όσο και εκτός.

Το πρόγραμμα του Αυγούστου/Σεπτεμβρίου 2019 έχει ως εξής:

Κυριακή 11/8/19, ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Τετάρτη 21/8/19, ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Σάββατο 31/8/19, ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Α.Σ. Γιαννιτσών
Κυριακή 8/9/19, ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Θα ακολουθήσουν κι άλλες φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας μας.


➤Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρισκόμενος σε πλήρη εξέλιξη στην υλοποίηση του προγραμματισμού και συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τους κάτωθι νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές: τον Βασίλη Τουλίκα, τον Χρήστο Μαυρίδη, τον Ορέστη Μπατσαρά, και τον Περικλή Γιώτσα, τους καλωσορίζουμε εκ νέου στην μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε συλλογικές διακρίσεις, υγεία και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.


➤Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα μας τους ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδη Χρήστο, Χατζηδίμπα Βασίλειο, Σκλιοπίδη Δημήτριο και Λυκούργο Παρασκευά των οποίων η συνεργασία ολοκληρώθηκε και παραμένουν ελεύθεροι. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τους ευχαριστεί και τους εύχεται ολόψυχα υγεία, ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο και κάθε επαγγελματική επιτυχία για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.



Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟY