Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Υπερ-πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στην Κατερίνη και στην Πιερία!

Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

53χρονος ημεδαπός καθώς προχθές (29 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα αφαίρεσε από οχήματα σε περιοχή της Κατερίνης το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

➤ Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 23χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 45 υπολογιστές όπου διεξάγονταν παράνομα παίγνια και να μετατρέπει τις οθόνες αυτών, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε, παρεμποδίζοντας τον έλεγχο του καταστήματος. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και 36χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.


➤ Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής και 49χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο μπήκαν σε γραφείο 71χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη και χωρίς να γίνουν αντιληπτές αφαίρεσαν από το πορτοφόλι του χρηματικό ποσό 350 ευρώ.


➤ Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 49 και 51 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Ιούλιο αφαίρεσαν από όχημα σε περιοχή της Πιερίας δύο τσάντες οι οποίες περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


➤ Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού και 42χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Ιούλιο, διέρρηξαν όχημα σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν μία τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.