Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησε με φιλοδοξίες ο Θερμαϊκός Κορινού

Ο Θερμαϊκός Κορινού ξεκίνησε επίσημα την 1η Αυγούστου 2019 την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2019/2020 για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Μέσα σ΄ ένα οικογενειακό κλίμα με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και των νέων αποκτημάτων, του τεχνικού τιμ, καθώς και της νέας διοίκησης βρέθηκαν στην πρώτη επίσημη συνάντηση και πάτησαν τον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο και αποδυτηρίων του δημοτικού γηπέδου Κορινού. Στην πρώτη συνάντηση παρουσία του προέδρου Αλέκου Καλτσίδη και των μελών της διοίκησης καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ για μια νέα δημιουργική και ανοδική χρονιά. Ο προπονητής Γιάννης Βαρβούτης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συναντήθηκαν στο γήπεδο πραγματοποιώντας την πρώτη αναγνωριστικού χαρακτήρα προπόνηση. Γεμάτοι όρεξη παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έδειξαν από την πρώτη ημέρα τη διάθεση για μια καλή και παραγωγική χρονιά.

Οι στόχοι του φετινού Θερμαϊκού Κορινού είναι η επένδυση στα τμήματα υποδομών και μια καλή και αξιοπρεπής εμφάνιση με υψηλούς στόχους. Όλοι θα εργαστούν σκληρά ώστε να δημιουργηθεί μια καλή συμπαγής ομάδα ώστε να βρίσκονται πάντα μέσα στο πρώτο γκρουπ της κατηγορίας.

Οι 24 ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού Κορινού: Πολυχρονιάδης Σταύρος, Ταγκαλίδης Αλέξανδρος,Πολιτίδης Γεώργιος, Ζουκάν Ιωάννης, Αντωνιάδης Άγγελος, Αρσένης Χρήστος, Κατσούλας Βαλάντης, Κατσούλας Αστέριος, Κατσούλας Χριστόφορος, Ταγκαλίδης Βασίλειος, Μυστρίδης Νικόλαος, Πιατίδης Ιωάννης, Καραμανώλας Κων/νος, Καραμανώλας Εμμανουήλ, Μάντζιος Δημήτριος, Αποστολίδης Κωνσταντίνος, Νταντίνης Κωνσταντίνος, Παρδάλης Ραφαήλ, Βασιλειάδης Σάββας, Βουδούρης Σταύρος, ΤσιλιγκερίδηςΕυριπίδης, Σέφα Γεώργιος. Προπονητής: Γιάννης Βαρβούτης, προπονητής τμημάτων υποδομών: Παπαϊωάννου Ευάγγελος. Η διοίκηση πιστή στον προγραμματισμό καλεί το φίλαθλο κοινό του Κορινού και όχι μόνο να στηρίξει την νέα προσπάθεια της διοίκησης και να υποστηρίξει την προσπάθεια των νέων ποδοσφαιριστών.



Για τον Θερμαϊκό Κορινού