Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας - Δελτίο τύπου

Μπήκε ο Σεπτέμβριος και η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας και σε αυτό το διάστημα δεν αδράνησε, διοργάνωσε μια δεκαήμερη εκδρομή στα Λουτρά Υπάτης.

Στο διάστημα αυτό διοργανώναμε διάφορες εξορμήσεις, στην Ι. Μονή Αγάθωνος, και κάναμε μια ημερήσια εκδρομή, επισκεφτήκαμε την Άμφισσα, τους Δελφούς, την Αράχοβα, μια θαυμάσια τοποθεσία κτισμένη στο φρύδι του Παρνασσού με θέα υπέροχη.

Καθημερινά υπήρχε κάποιο πρόγραμμα που συμμετείχαν σχεδόν όλοι. Όμως η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου την τελευταία ημέρα μας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη, διοργάνωσε μια αποχαιρετιστήρια βραδιά προσφέροντας πλούσια εδέσματα με άφθονα ποτά, μουσική, χορό, το κέφι στα ύψη που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Την επομένη ημέρα της επιστροφής μέσω Μπράλου επισκεφτήκαμε τον Γοργοπόταμο όπου είδαμε τη γέφυρα που ανατίναξαν οι Αντιστασιακές ομάδες, μαζί με τους Άγγλου συμμάχους και σταμάτησαν τους Γερμανούς. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την Ι. Μονή Δαμάστας όπου την προηγούμενη ημέρα γιόρταζε τα η Παναγία, για ένα προσκύνημα και το απόγευμα φθάσαμε στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις.



ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ


Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η Ένωση διοργάνωσε και μια ημερήσια εκδρομή.

Ξεκινήσαμε πρωί και ακολουθώντας τη διαδρομή περνώντας τα τούνελ των Τεμπών κάναμε την πρώτη στάση στην Λάρισα για ένα καφέ κλπ. Στη συνέχεια πήραμε τον δρόμο για τη Λίμνη Πλαστήρα, όπου επισκεφτήκαμε το Φράγμα που βρίσκεται στο νοτιότερο τμήμα της Λίμνης, στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τη Ι. Μονή Κορώνης κτισμένη σ’ ένα πανέμορφο σημείο για ένα προσκύνημα, εκεί μας περίμεναν και ένας Ιερομόναχος μας μίλησε για το ιστορικό της Μονής και μας πρόσφεραν το καθιέρωμένο λουκουμάκι ευλογία.

Το μεσημέρι βρεθήκαμε στην πλαζ Λαμπερού, υπέροχο τοπίο, όπου είχαμε χρόνο για φαγητό και ξεκούραση. Το απόγευμα σταματήσαμε στην πόλη της Καρδίτσας σε μια καφετέρια, όπου μας περίμεναν ο Πρόεδρος και ο Ταμίας των Συνταξιούχων Εμπόρων ΤΑΕ – ΟΑΕΕ και προσέφεραν ποτά, καφέ, παγωτό κλπ. Σε όλους τους εκδρομείς,

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και μας έδιναν συγχαρητήρια για τη διοργάνωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
Βελλής Ιωάννης