Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Θερμή υποδοχή τού Λυκείου Κονταριώτισσας στον καθηγητή τους, νυν Δήμαρχο Ε.Γερολιόλιο. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Με την παρουσία και τις ευχές τής τοπικής Εκκλησίας, του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Ευάγγελου Γερολιόλιου, Προέδρων Κοινοτήτων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, εκπαιδευτικών και γονέων τελέστηκαν Αγιασμοί σε όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Δίου-Ολύμπου, λόγω έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές έζησε το Λύκειο Κονταριώτισσας όπου ο Δήμαρχος κ. Γερολιόλιος παραβρέθηκε, φέτος, όχι ως Καθηγητής τού Λυκείου αλλά ως Δήμαρχος.

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί καλωσόρισαν θερμά τον συνάδελφό τους και του ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ευχαρίστησε για την υποδοχή που του έγινε καθώς και για τις ευχές που έλαβε από συναδέλφους εκπαιδευτικούς αλλά και από τη μαθητική κοινότητα του σχολείου. Ευχήθηκε δε καλή και καρποφόρα χρονιά όχι μόνο ως προς την περαιτέρω απόκτηση γνώσεων αλλά και ως προς την απόκτηση εμπειριών και βιωμάτων, στοιχεία που είναι χρήσιμα στην προσωπική τους ζωή αλλά και αργότερα στην κοινωνική τους ζωή ως πολίτες.

Χαιρετισμό προς τις μαθήτριες και τους μαθητές τού Λυκείου απηύθυναν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου, ο Διευθυντής τού σχολείου καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στην τελετή Αγιασμού τού Γυμνασίου και του Λυκείου Λιτοχώρου.

Ο Δήμαρχος κ. Γερολιόλιος παραβρέθηκε επίσης στον κοινό Αγιασμό τού Γυμνασίου και του Λυκείου Λιτοχώρου μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ευστράτιο Κυριακάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Φαρμάκη Αστέριο.




Γραμ.Δημάρχου Δίου-Ολύμπου