Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Δείπνο στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ παρέθεσε ο Βασίλης Τσακιρίδης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος

Δείπνο με πλούσιο φαγητό παρέθεσε την Πέμπτη το βράδυ σε όλη την ποδοσφαιρική «μελανόλευκη οικογένεια» του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το μέλος της διοίκησης Βασίλης Τσακιρίδης...

με αφορμή της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο της γνωστής Ψησταριάς – Ουζερί «Το Μπερεκέτι» στην οδό Φαρμάκη της Κατερίνης του Κωνσταντίνου Κώστα, μέσα σ΄ ένα εγκάρδιο, οικογενειακό και πολύ καλό και «ζεστό» οικογενειακό κλίμα όπως αρμόζει στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν από τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος, έχοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, οικογενειακό και φιλικό, στοιχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά που επιμελήθηκε ο γνωστός για τα μελανόλευκα συναισθήματά του ο δάσκαλος Βασίλης Τσακιρίδης, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του χαρίζοντας ένα καταπληκτικό ιδιαίτερο δώρο. Όλοι ήσαν ευδιάθετοι με χαλαρή κουβέντα και χιούμορ. Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο να ξαναβρεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον καλό του εαυτό συνεχίζοντας την λαμπρή του ιστορία.

Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες, ιδανικές και σε αυτές βοηθά και χτίζει η διοίκηση που στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια.

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους και για άλλες τέτοιες «μελανόλευκες οικογενειακές» βραδιές.