Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στηρίζει το σωματείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ στον αγώνα του κατά της εκχώρησης του τεχνικού έργου στους εργολάβους

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στηρίζει τη στάση εργασίας που εξήγγειλε το σωματείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ για την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, 8:00 -11:00 πανελλαδικά και στην οποία συμμετέχει το παράρτημα της ΠΕΤ-ΟΤΕ στο νομό Πιερίας.

Η εξαγγελία της στάσης εργασίας αποφασίστηκε μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης στους εκπροσώπους του σωματείου της ΠΕΤ-ΟΤΕ για την περαιτέρω εκχώρηση μέρους του τεχνικού έργου σε εργολάβους και την άρνησή της να προχωρήσει σε νέες προσλήψεις προκειμένου να ανταποκριθεί το προσωπικό του ομίλου στις αυξανόμενες ανάγκες του τεχνικού έργου. Η Διοίκηση απέρριψε κάθε πρόταση των εκπροσώπων της ΠΕΤ-ΟΤΕ για διαφύλαξη του τεχνικού έργου. Η ενέργεια αυτή της διοίκησης θέτει υπό αμφισβήτηση την διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.
Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΤΕ, συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα τους σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και πιστεύουμε η κλιμάκωση του αγώνα να φέρει την ικανοποίηση των βασικών αιτημάτων των εργαζόμενων.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΑΣ

Κατερίνη, 25-10-2019
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ