Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση για την Αγροτική Οικονομία

Αγρότες, Αγρότισσες, Κτηνοτρόφοι του δήμου Πύδνας - Κολινδρού. Οι Κομματικές Οργανώσεις του δήμου, σας καλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα: Η οργάνωση της αγροτικής οικονομίας που έχει ανάγκη ο τόπος μας. 

Το ΚΚΕ έχει ολοκληρωμένη επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση για την οργάνωση της αγροτικής οικονομίας, όπου στο κέντρο της προσοχής θα είναι οι σύγχρονες διατροφικές ανάγκες της κοινωνίας, η προστασία του περιβάλλοντος και όχι τα κέρδη των μεγαλεμπόρων και των βιομηχάνων.

Σας καλούμε να συζητήσουμε την πρόταση του ΚΚΕ για το πώς θα αξιοποιηθεί ο πλούτος που μας δίνει η γη μας, με έναν σύγχρονο τρόπο παραγωγής αξιοποιώντας όλο το εργατικό και επιστημονικό προσωπικό, τις νέες τεχνολογίες, έχοντας στο κέντρο της προσοχής την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του αγρότη, της αγρότισσας, του κτηνοτρόφου, των κατοίκων της υπαίθρου.

Να συζητήσουμε για το πώς εμείς οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα απαλλαγούμε από

  • τον εφιάλτη του να μας αρπάζουν την παράγωγη μας οι μεγαλέμποροι και οι βιομήχανοι.
  • τον πέλεκυ της κατάσχεσης του σπιτιού, του χωραφιού ή του τραπεζικού μας λογαριασμού από την εφορία και την τράπεζα.
  • την ανασφάλεια για το αν και πότε θα πάρουμε την αποζημίωση-ψίχουλα εξ αιτίας των φυσικών καταστροφών από τον ΕΛΓΑ.
  • τον εφιάλτη τις άναρχης παραγωγής, της ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα, των συνεχών αυξήσεων στα γεωργικά εφόδια, στο πετρέλαιο, το νερό κ.α.
  • τη μίζερη ζωή και τον βραχνά του να παίρνουμε σύνταξη πείνας στα βαθιά μας γεράματα για να συντηρείτε το κράτος των βιομήχανων , των εφοπλιστών , των μεγαλεμπόρων , που κρατούν τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας της χώρας μας, και μας οδηγούν στην καταστροφή εμάς και τα παιδιά μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΑ ΣΤΙΣ 23/11 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 7ΜΜ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΑ!