Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Κατερίνη

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης στα πλαίσια του θεσμού "Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει" σας καλεί στην προβολή των βραβευμένων ταινιών του 42ου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας...

στο Πνευματικό Κέντρο Εκάβη (1ος όροφος) την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.30 (είσοδος ελεύθερη).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Γεώργιο Δεμερτζή και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Αντώνη Παπαδόπουλο “Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η θέση του φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση, συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ταξιδιών του, που κύριο στόχο έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών”.

Ένα πολύ θετικό στοιχείο του φωτεινού φεστιβάλ είναι η παρουσία πολλών καταξιωμένων ηθοποιών, οι οποίοι υποστηρίζουν με τις ερμηνείες τους τις ταινίες των νέων δημιουργών, όπως ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, Αλεξάνδρα Αιδίνη, Ιωάννα Τσιριγγούλη Ερρίκος Λίτσης, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αργυρής Ξάφης, Γιώργος Αρμένης, Μαρία Κεχαγιόγλου.