Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Μίλησαν ξανά για την προβλήτα Παραλίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Ξανά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμη μία φορά συζητήθηκε στο Δ.Σ. Κατερίνης το θέμα της... επισκευής-επιδιόρθωσης-βελτίωσης της προβλήτας της Παραλίας Κατερίνης.

Τόσα χρόνια, συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς κανένα αποτέλεσμα και το πρόβλημα παραμένει. Να μην επισκευάζεται μία απλή προβλήτα στον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό του Δήμου Κατερίνης!


➤ Παρέμβαση για το θέμα έκανε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" Ευγένιος Παπαδόπουλος που ζήτησε όπως χαρακτηριστικά είπε: "Να πέσει άπλετο φως σε αυτή την ιστορία. Να ακουστούν οι πραγματικές ευθύνες σε επίπεδο ονομάτων. Αυτό το χάλι στην Παραλία Κατερίνης είναι ανεπίτρεπτο να διαιωνίζεται. Πρέπει να μας πείτε τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιο λόγο ψάχνετε χρήματα. Μήπως κάτι κρύβετε και είναι από τα ανομολόγητα;"



➤ Στον κ. Παπαδόπουλο απάντησε ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Γιώργος Νταντάμης που είπε μεταξύ άλλων: "Αυτό το έργο είναι πίστη μας και θέληση μας να ολοκληρωθεί. Είναι πράγματι το γεφύρι της Άρτας που μας εκθέτει χρόνια τώρα. Ο Δήμος Κατερίνης έχει την πολιτική ευθύνη να πιέσει ώστε μέχρι το καλοκαίρι αυτό το έργο να είναι τελειωμένο.



Δείτε και τι έλεγαν το... 2016 στο Δ.Σ. Κατερίνης για την περίφημη προβλήτα της Παραλίας Κατερίνης: