Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Ατρόμητος Παλαμά - Δίας Δίου 1-0

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΦΡΕΝΑΡΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Μια ακόμη άδικη με βάση την εικόνα της αναμέτρησης ήττα υπέστη ο αποδεκατισμένος από τις απουσίες Δίας Δίου στην Καρδίτσα, με τον Ατρόμητο Παλαμά να επικρατεί με 1-0 στην αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Παρασίδη έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν ένα κανονικό τέρμα το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα με τον Τσουρέκα στο 10’, παρουσίασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με πιο κραυγαλέες το εξ επαφής πλασέ του Νίκου στο 64' και το σουτ του Ευαγγελόπουλου στο 75', με τον Ατρόμητο να βρίσκει εκείνος το δρόμο προς τα δίχτυα από στημένη μπάλα στο 61’ με τον Λιάπη σε ένα χρονικό σημείο όπου δεν είχε την υπέροχη στο ματς.

Η ομάδα μας η οποία μετά από ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι που αξίζει περισσότερα επιστρέφει στο Δίον με άδεια χέρια, παραμένει στους 16 βαθμούς με την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης (19/1 -15:00) στο γήπεδό μας να έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Στο 10ο λεπτό ο Δίας βρήκε το γκολ καθώς μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Α. Παναγιωτίδης έβγαλε σε θέση βολής τον Τσουρέκα ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, με τον α' βοηθό Τσιπούρα να τον υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, σε μία ξεκάθαρη φάση που δεν αμφισβητήθηκε από καμία πλευρά.

Στο 16' ο Ζωγράφος σταμάτησε με μεγάλη επέμβαση το κοντινό πλασέ του Ζάρρα.

Στο 30' το μακρινό αριστερό σουτ του Δερμίση μπλόκαρε ο Κούτσικος και στο 39' οι γηπεδούχοι σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελική προσπάθεια με τον Μίχο να επιλέγει πάσα και όχι σουτ από πλεονεκτική θέση και τη άμυνα του Δία να καθαρίζει αποτελεσματικά τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δίας δέχθηκε ένα τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα και συγκεκριμένα από στατική φάση, με τον Εκίζογλου να εκτελεί το κόρνερ στο 61' και τον Λιάπη να σκοράρει με κεφαλιά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από κείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Παναγιώτη Παρασίδη ανέβασαν την απόδοσή τους και πάλεψαν σκληρά, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στο 1-1.

Στο 64' ο Καλαμπάκας έβγαλε συρτή μπαλιά από την αριστερή πλευρά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι με τον Νίκου να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής στην ευκαιρία του αγώνα.

Στο 66' το συρτό σουτ του Ανέστη Παναγιωτίδη μπλόκαρε ο Κούτσικος, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καλαμπάκα έξι λεπτά αργότερα.

Στο 75' η ομάδα μας έφτασε εκ νέου μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Ευαγγελόπουλο να πιάνει εντυπωσιακό αριστερό σουτ και τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 83' ο Παγωνίδης δοκίμασε το δεξί του πόδι εκτός περιοχής με τον Κούτσικο να χει καλή τοποθέτηση και να μην αιφνιδιάζεται.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπακωνσταντίνου (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με α’ βοηθό τον κ. Τσιπούρα και β’ βοηθό τον κ. Πλέσσα (ΕΠΣ Φωκίδας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Μπαντής, Χ.Οικονόμου, Ζάρρας (76’ Γ.Οικονόμου), Εκίζογλου, Μίχος, Βαγγελάκος, Μπασιάκας, Λιάπης, Κατσιγιάννης (85’ Ζάγγος), Κόκκινος (65’ Αλεξόπουλος).


ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Μαυρίδης, Παγωνίδης, Ευαγγελόπουλος, Τσουρέκας (58’ Καλαμπάκας), Καλουσίδης, Α.Παναγιωτίδης, Νάκας (60’ Παπαγιαννόπουλος).



Γραφείο Τύπου Δία Δίου