Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ήττα για τον Αρχέλαο Κατερίνης στο χάντμπολ από τον Φοίβο Συκεών.

Πρώτη ήττα στην Κατερίνη για τον Αρχέλαο με σκορ 20-23 από τον Φοίβο Συκεών για το πρωτάθλημα ανδρών χάντμπολ της Α2.


Λίγο η όχι και τόσο καλή εμφάνιση του Αρχέλαου, λίγο η ποιότητα του αντιπάλου και λίγο η διαιτησία, συντέλεσαν στην πρώτη ήττα του Αρχέλαου στην έδρα του.

Η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσίασε αυτό που μπορεί ο Αρχέλαος, τουλάχιστον στην έδρα του και αντιμετώπισε προβλήματα τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική του λειτουργία. Ο Αρχέλαος δικαιούται να έχει παράπονα από την σημερινή διαιτησία που σε αρκετές περιπτώσεις οι δύο διαιτητές "έχασαν" πολλές παραβάσεις των αντιπάλων κάτι που δεν έκαναν σε αντίστοιχες του Αρχέλαου, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους που σήμερα γέμισαν το Β΄ ΔΑΚ. Από την άλλη, ο Φοίβος Συκεών δικαιολόγησε την θέση στην οποία βρίσκεται, παρουσιάζοντας μία δυνατή και δεμένη ομάδα.

➤ Να σημειώσουμε ότι στο 41΄ λεπτό του αγώνα ο Σιγπρίδης Κωνσταντίνος του Φοίβου Συκεών τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης για περαιτέρω εξετάσεις.

➤ Θερμή και σημαντική η συμπαράσταση των φιλάθλων της πόλης μας, που γέμισαν το γήπεδο και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ενθάρρυναν την προσπάθεια του Αρχέλαου, ενώ πολλά ήταν τα παράπονα τους από τους δύο διαιτητές. Η λυόμενη εξέδρα γέμισε, ενώ αρκετό κόσμο είχε και στην κερκίδα του γηπέδου.

➤ Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" φωτορεπορτάζ, βίντεο με δηλώσεις του προπονητή του Αρχέλαου Κατερίνης, Σάββα Καρυπίδη, ενώ αύριο θα ανέβει βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του σημερινού αγώνα.

Πεντάλεπτα:

2-1
3-3
4-5
6-7
6-7
7-10 ημίχρονο
8-13
11-14
12-17
16-19
18-21
20-23 Τελικό.


Δίλεπτες αποβολές:

Αρχέλαος: 5
Φοίβος: 2

Πέναλτυ:

Αρχέλαος: 2
Φοίβος: 6


Διαιτητές: Νικολαϊδης Διονύσιος (Βέροια), Πάτιος Κωνσταντίνος Κοζάνη).


ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Σάββας Καρυπιδής-Βασίλης Κοσμίδης)
: Κοσμίδης Ηρακλής, Μάνης Νικόλαος, Ραντζέλοβιτς Ιβάν (4), Αναστασίου Ελευθέριος (1), Σκούφας Αριστοτέλης, Καϊμακάμης Δημήτριος (6), Καρυπίδης Σάββας, Ξεφτέρης Γεώργιος, Θυμιόπουλος Ραφαήλ (1), Παπανάκος Κωνσταντίνος (1), Ξώνης Αθανάσιος (2), Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος (2), Παπαδόπουλος Άγγελος (3), Μαυρόπουλος Κωνσταντίνος, Ραφτόπουλος Ευάγγελος.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Σεϊρεκίδης Στυλιανός)
: Pavlovic Pavle (2), Φώτογλου Αλέξανδρος, Αθανασιάδης Χρήστος (12), Μήγγας Χρήστος, Μεγγίδης Δημήτριος, Παντελίδης Γεώργιος, Σιγγιρίδης Κωνσταντίνος, Χαραλαμπίδης Στυλιανός, Elozieuwa Emmanuel (6), Θεοφάνους Δημήτρης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Δέλιας Αντώνιος (1), Πατσιάς Ιωάννης (1), Μανωλούδης Αριστείδης (1), Παπαγεωργίου Γεώργιος