Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ν.Ο.ΚΑΤ. : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Άλλη μια επιτυχημένη παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ολοκληρώθηκε.

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του ομίλου συμμετείχε στους αγώνες «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ 2020» που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Στην κατηγορία Optimist έτρεξαν 73 σκάφη. Ο Χατζηβασιλείου Τριαντάφυλλος κατέλαβε την 7η θέση στη γενική σειρά και την 4η θέση στα αγόρια. Ο Φαρμακίδης Ανδρέας κατέκτησε την 12η θέση στη γενική σειρά και την 2η στους παίδες. Ο Ράπτης Άγγελος κατέλαβε την 13η θέση στη γενική κατάταξη και την 3η θέση στους παίδες. Η Καμπερίδου Χρύσα τερμάτισε 14η στη γενική κατάταξη και 4η στα κορίτσια ενώ η Τρελλοπούλου Ιωάννα 33η στη γενική σειρά και 5η στις κορασίδες.

Στην κατηγορία Laser 4.7 η Σιδηροπούλου Λουκία ανάμεσα σε 24 συμμετέχοντες κατέλαβε την 14η θέση στη γενική κατάταξη και την 5η στα κορίτσια.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι αγώνες του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για το 2020. Οι επιδόσεις των αθλητών δίνουν ελπίδες για το μέλλον του ναυταθλητισμού στην Πιερία καθώς πρόκειται για το νέο αίμα αθλητών με αγάπη για τη θάλασσα και αφοσίωση στους στόχους τους.