Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Δίας Δίου - Ηρακλής Λάρισας 1-3 (Η συνέντευξη Τύπου)

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δίον, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου-Ηρακλής Λάρισας...

ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Χρήστος Χατζηλιάδης.


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:


Χρήστος Χατζηλιάδης: «Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι η ομάδα του Δία παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Μια ομάδα που μας έκανε εντύπωση στον πρώτο γύρο, είχε μία τακτική και μία ηρεμία. Η βαθμολογική της θέση σίγουρα δεν είναι αυτή που για μένα προσωπικά πρέπει να είναι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος. Βάλαμε νέα παιδιά, προσπαθήσαμε μετά τον άδικο αποκλεισμό που είχαμε την Πέμπτη να κερδίσουμε και λίγο τις εντυπώσεις και να φτιάξουμε λίγο την ψυχολογία μας. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Δία Δίου για τη φιλοξενία που είχαμε. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας καθώς και οι μικροί και οι μεγάλοι έδειξαν ότι το χάρηκαν. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, για εμάς η χρονιά και μαθηματικά έχει τελειώσει. Κοιτάμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά και να δώσουμε και περισσότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Εύχομαι στον φίλο μου τον Παναγιώτη καλή συνέχεια και στο Δίον ότι καλύτερο, μακάρι να σωθεί».


Παναγιώτης Παρασίδης: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο και στο συνάδελφο για τη νίκη του η οποία κατ’ εμέ ήταν δίκαια. Να τον ευχαριστήσω επίσης για τα καλά του λόγια. Και αυτό ίσως είναι το μόνο κέρδος που μένει στο τέλος. Η εικόνα που είχε η ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος, που φυσικά δεν τελείωσε ακόμα. Μείνανε ακόμη τρεις αγωνιστικές στις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να αντιστρέψουμε το κλίμα πιο πολύ για τους εαυτούς μας και λιγότερο για την τελική βαθμολογική κατάταξη.

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο το θέλω και το μπορώ απέχουν πάρα πολύ μεταξύ τους. Σήμερα η ομάδα μου ήθελε πάρα πολύ, αλλά όπως είδαμε όλοι δε μπορούσε. Θα μπορούσα να πω πολλές δικαιολογίες αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι απουσίες μας ήταν σημαντικότατες, ξέρετε ότι το ρόστερ μας είναι περιορισμένο. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Χωρίς να θέλω να ρίξω ευθύνες για μένα ο διαιτητής ήταν πολύ κακός».

«Και αν υπάρχει κάτι το οποίο με λυπεί πέρα από τη δυσκολία και την ενδεχόμενη πτώση της ομάδας στην παρακάτω κατηγορία, είναι ακριβώς το αντίθετο από την εικόνα που είχα μέχρι πριν από τρεις αγωνιστικές για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Για τους διαιτητές, για τους αντιπάλους, για τους παράγοντες. Το τελευταίο διάστημα πέρα από την εικόνα την εικόνα της δικής μου ομάδας, με λυπεί πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Βλέπω πολύ κακές συμπεριφορές από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα και έξω από το γήπεδο, βλέπω πολύ κακές διαιτησίες, πράγμα που δε συνέβαινε μέχρι πριν από 3 αγωνιστικές. Βλέπω πολλά παιχνίδια να κερδίζονται στο 90+ που δεν το έβλεπα πριν από 3 αγωνιστικές.

Και αν δε θέλουμε να εθελοτυφλούμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, νομίζω πως αυτή είναι μία λυπηρή κατάσταση. Και το διαχωρίζω αυτό από την όποια στεναχώρια και απογοήτευση έχω για την ενδεχόμενη πτώση της δικής μου ομάδας. Εν έτει 2020 νομίζω ότι πολλά πράγματα παραμένουν στο 1980 και κάποιοι θα έπρεπε κάποια στιγμή να βρουν το σθένος να τα αλλάξουν για το καλό του ποδοσφαίρου γενικότερα».