Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Κιτιξής Κωνσταντίνος : Η κυβέρνηση εμπαίζει τους Οικονομολόγους-Λογιστές με fake news

Η παράταξη μας ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ (Σ) από την αρχή της κρίσης διεκδικούσε και απαιτούσε την ένταξη των συναδέλφων Οικονομολόγων-Λογιστών στις πληττόμενες επιχειρήσεις από την εξάπλωση του κορονοϊού...

με ενίσχυση των 800,00 ευρώ και επίσης τις παρατάσεις των φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.

Μέσω της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου αλλά και των τοπικών διοικήσεων καταθέσαμε προτάσεις στήριξης για όλους τους Οικονομολόγους-Λογιστές.

Σεμινάρια σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος , ναι χρειαζόμαστε αλλά όχι τώρα και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι και επιχορηγούμενα.

Ας αφήσει την επικοινωνιακή πολιτική της η ΝΔ και ας σκύψει πραγματικά στα προβλήματα των άμισθων υπαλλήλων της (Οικονομολόγων Λογιστών). Ποιος Λογιστής σήμερα αμείβεται; Με fake news μας εμπαίζει η ΝΔ αυτές τις τραγικές στιγμές της οικονομίας.

Αν και παράταξη μας ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ (Σ) είχε το πολιτικό θάρρος και την γενναιότητα να χαιρετίσει τις αρχικές εξαγγελίες του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για ενίσχυση με 800,00 ευρώ των συναδέλφων Οικονομολόγων-Λογιστών, διαπιστώθηκε στην πορεία για μια φορά ακόμα η ανεντιμότητα της ΝΔ στο μεγαλείο της.

Αναμένουμε την αποκατάσταση της αδικίας .όχι μόνο για τους Λογιστές Οικονομολόγους, άλλα και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού.



Κιτιξής Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος
4ου ΠΤ Κ-Δ Μακεδονίας ΟΕΕ