Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Λειτουργία σχολής UEFA – D από την ΕΠΣ Πιερίας, στις 3 και 4 Απριλίου 2020

Η ΕΠΣ Πιερίας σε συνεργασία με το Τμήμα Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΕΠΟ (με την υποστήριξη της UEFA), θα λειτουργήσει Σχολή UEFA-D...

για την εκπαίδευση των Υπεύθυνων Ακαδημιών, των Παραγόντων των Σωματείων, αλλά και Εθελοντών ή/και Γονέων, οι οποίοι έχουν ενεργό ρόλο στη λειτουργία των Ομάδων και των Ακαδημιών.

Το πρόγραμμα της Σχολής οφείλουν να το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά -τουλάχιστον- ένας εκπρόσωπος από κάθε Σωματείο και Ποδοσφαιρική Ακαδημία.

Μπορούν επίσης, να την παρακολουθήσουν γονείς ή/και εθελοντές, που βοηθούν στη λειτουργία μιας ομάδας/ακαδημίας.

Η Σχολή, συνολικής διάρκειας 12 ωρών (χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 (15:00 – 21:00) και το Σάββατο 4 Απριλίου (10:00 – 16:00), στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας, στη Νέα Έφεσο.

Θεωρητικές διαλέξεις Οργάνωσης και Λειτουργίας των Σωματείων και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Κώδικας Συμπεριφοράς, προσφορά Πρώτων Βοηθειών, Πολιτική για την παιδική κακοποίηση, Ψυχολογία και Παρακίνηση νέων αθλητών, καθώς επίσης επιδείξεις προπονητικών μονάδων/αγώνων στις νεαρές ηλικίες (έως 10 ετών), είναι ανάμεσα στα θέματα της Σχολής.

Ειδικοί Εκπαιδευτές της ΕΠΟ, παρουσιάζουν και αναλύουν κάθε ένα από τα θέματα, ενώ οι συμμετέχοντες αποκτούν το σχετικό δίπλωμα.

Παρακαλούνται οι αρμόδιοι υπεύθυνοι των Σωματείων και Ακαδημιών, να παραλάβουν έγκαιρα τα απαραίτητα έγγραφα συμμετοχής, από τη Γραμματεία της ΕΠΣ (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Για τις επιπρόσθετες συμμετοχές (πέραν της μιας για κάθε Σωματείο), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας Δημήτριος Β. Τσακνάκης